68 pacientë po trajtohen me COVID-19 në ShSKUK

0
64
Reklame e sponzorizuar

Numër më i ulët i pacientëve po trajtohen nga COVID-19, në klinikat COVID në QKUK, por edhe në spitalet e përgjithshme.
Sipas raporteve të datës 19 tetor 2021, në trajtim janë 68 pacientë, prej tyre 34 me oksigjeno-terapi dhe 3 në kujdes intensiv mjekësor.
Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme
Klinika Infektive, 10 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 30 pacientë, post-covid-19
Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient
Spitali i Prizrenit, 2 pacientë
Spitali i Gjakovës, 7 pacientë
Spitali i Gjilanit, 6 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 5 pacientë
Spitali i Ferizajt, 7 pacientë.

Reklame e sponzorizuar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here