Emisione

A janë vaksinuar qytetarët (VIDEO)

Vaksinimi ka kohë që ka filluar në Kosovë. Se a janë vaksinuar qytetarët si dhe a do të vaksionohen, DTV…

11 months ago

Aktivitetet e Termokiss

Termokiss është qendër e drejtuar nga komuniteti në Prishtinë me mision këmbimin urban dhe civil, reflektimin dhe ndryshimin. https://www.youtube.com/watch?v=_Rzk6FEqrgM

12 months ago

Në Greqi, Francë apo në Deçan, ku duhej të ishte kryeministri Albin Kurti?

https://www.youtube.com/watch?v=SvRPx1oHu04

12 months ago

DTV raportoi për drurin helmues në Prishtinë, Komuna morri vendim ta largoi atë

Komuna e Prishtinës ka filluar seriozisht me eliminimin e drurit helmues ‘Arra e Hindit’ i cili gjendet në Prishtinë, raporton…

12 months ago

I kam pas 200-300 femra, i zgjedhsha me trup të mirë

Një burrë i moshuar nga Kosova po pretendon se i ka pasur 200 deri në 300 të dashura. Madje ai…

1 year ago

I’ts my Love nga sonte në ora 21:30

Emisioni I'ts my Love me autor Kreshnik Husaj KIKA do të filloj të transmetimin nga sonte në televizionin DTV nga…

1 year ago

Çifi me 10 vite diferencë në moshë

Bashkimi i cifteve vite më parë bëhej përmes msitëve, kështu u bë vite më parë me Ilaz dhe Vasfije Feratin…

1 year ago

Familja, pasuria më e madhe në jetë

Vërtetë një njeri i mirë po të qëndrosh vetëm disa minuta me të e sheh që ke mësuar shumë gjëra.Është…

1 year ago

Fëmijët ndjekin sjelljet e prindërve për këtë duhet pasur kujdes

Hasan Ramadani është 73 vjecar, ishte udhëheqës i luftës së  Pashtrikut në njësitin e shigjetave, e vetëm për të qenë…

1 year ago

Maloku: Mos bini në emocion të liderit e as të partisë

Në debatin  n'rreth në televizionin DTV Fadil Maloku: Nē zgjedhjet e sivjetme, NËSE E SYNOJMĒ NDRYSHIMIN, ne si votues e…

1 year ago