14 në zonën e kuqe, ky është kategorizimi i ri i komunave

0
27
Reklame e sponzorizuar
Ministria e Shëndetësisë ka bërë rangimin e ri të komunave sipas zonave bazuar në rezultatet e IKSHPK-së, përkatësisht numrin e rasteve të reja të COVID-19 në 100.000 banorë në intervalin kohor prej shtatë ditësh.

Sipas këtij njoftimi, numri i komunave të cilat kanë hyrë në zonë të kuqe ka arritur në 14.

Kategorizimi i ri i komunave është bërë si vijon:

Nga sot e deri më 12 mars, në zonën e kuqe janë 14 komuna:

Zveçani, Mitrovica  e Veriut, Prishtina, Fushë Kosova, Kamenica, Leposaviqi, Peja, Zubin Potoku, Gjilani, Obiliqi, Gjakova, Kllokoti, Mitrovica e Jugut dhe Lipjani.

Në zonën e verdhë janë 13 komuna:

Vushtrria, Podujeva, Ferizaji, Deçani, Vitia, Rahoveci, Graçanica, Prizreni, Novobërda, Suhareka, Kaçaniku, Shtimja dhe Istogu.

Në zonën e gjelbër  janë 11 komuna:

Skenderaj, Klina, Drenasi, Dragashi, Juniku, Malisheva, Mamusha, Shterpca, Hani i Elezit, Parteshi dhe Ranillugu.

Komunat që kanë pësuar ndryshime gjatë kësaj jave janë:

Mitrovica e Veriut nga zona e verdhë ka kaluar në zonën e kuqe

Mitrovica e Jugut nga zona e verdhë ka kaluar në zonën e kuqe

Leposaviqi nga zona e verdhë ka kaluar në zonën e kuqe

Gjilani nga zona e verdhë ka kaluar në zonën e kuqe

Gjakova nga zona e verdhë ka kaluar në zonën e kuqe

Kamenica nga zona e gjelbër ka kaluar në zonën e kuqe

Zubin Potoku nga zona e gjelbër ka kaluar në zonën e kuqe

Kllokoti nga zona e gjelbër ka kaluar në zonën e kuqe

Shtime nga zona e gjelbër ka kaluar në zonën e verdhë

Istog nga zona e gjelbër ka kaluar në zonën e verdhë

Deçani nga zona e gjelbër ka kaluar në zonën e verdhë

Rahoveci nga zona e gjelbër ka kaluar në zonën e verdhë

Prizreni nga zona e gjelbër ka kaluar në zonën e verdhë

Novobërda nga zona e gjelbër ka kaluar në zonën e verdhë

Suhareka nga zona e gjelbër ka kaluar në zonën e verdhë

Kaçaniku nga zona e gjelbër ka kaluar në zonën e verdhë.

Reklame e sponzorizuar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here