Ja pse bizhuteritë e mbretëreshës Elizabetha shkëlqejnë aq shumë

0
50
Reklame e sponzorizuar
Nga kurorat te gjerdanët, Mbretëresha Elizabeth nuk ka mungesë të bizhuterive shkëlqyese mbretërore në koleksionin e saj.

Për t’u siguruar që ato gjithmonë shkëlqejnë, një nga ndihmëset e saj mbretërore pretendon se e arrin këtë nga një artikull befasues nga dollapi i pijeve.

  “Xhini dhe uji janë të dobishëm për t’i dhënë diamanteve mbretërore një shkëlqim më të madh”, zbuloi Angela Kelly në librin e saj. Xhini gjithashtu ndodh të jetë një nga pijet e preferuara të Mbretëreshës për t’u kënaqur, kështu që ka kuptim që ata janë gjithmonë të pajisur.

Kelly nuk shkon në më shumë detaje për ndonjë teknikë specifike, por supozohet se ata përdorin një përzierje një-me-një të lëngjeve për t’i dhënë diamanteve një shkëlqim të mirë. Sipas Daily Mail, Kelly është një nga këshilltarët personalë më të afërta dhe më të besuara të mbretëreshës. Ajo u sigurua që të merrte bekimin e Elizabeth para se të ndante disa sekrete të stilit. 

Reklame e sponzorizuar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here