Konzola e PlayStation 5 ka shitur 10 milionë kopje në të gjithë botën

0
89
Reklame e sponzorizuar
Sony Interactive Entertainment ka njoftuar se ka shitur më shumë se dhjetë milionë tastiera PlayStation 5 në të gjithë botën duke e bërë atë tastierën më të shitur në historinë e Sony.

Më shumë se dhjetë milionë tastiera PlayStation 5 u shitën deri më 18 korrik të këtij viti, që është një sukses i madh për Sony, i cili, përkundër pandemisë dhe problemeve të shpërndarjes më të madhe në të gjithë botën, arriti rezultate të tilla. Mënyra e re e përvojës së lojërave në të gjithë botën deri më tani është provuar nga më shumë se dhjetë milionë pronarë të PlayStation 5, dhe në muajt e ardhshëm ata do të kenë tituj të shumtë të lojërave nga studiot e PlayStation si: God Of War, Gran Turismo, Horizon Forbidden West dhe shumë tituj të tjerë në bashkëpunim me partnerë të tjerë si Battlefield 2042, DEATHLOOP, Far Cry 6 dhe Ken: Bridge of Spirits.

“Ne jemi jashtëzakonisht mirënjohës për fansat tanë për pritjen e madhe të tastierës PlayStation 5. Pa mbështetjen dhe besimin e tyre, ky sukses i hershëm nuk do të ishte i mundur. Ne jemi vazhdimisht duke i vënë në dispozicion konsolat në të gjithë vendet që duan PlayStation 5 që të jenë në gjendje të gjithë ta blejnë atë shumë lehtë”, tha inxhinieri i kësaj kompanie.

Reklame e sponzorizuar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here