#ushqime

Si të dobësohemi dhe të kemi një jetë të shëndetshme

- Nëse jeni duke konsumuar ushqime jo te shëndetshme, nuk do të shihni rezultate edhe nëse jeni duke u stërvitur…

10 months ago

Këto ushqime duhet t’i hani në Ramazan

  Ndryshimi i zakoneve të ngrënies në muajin e Ramazanit mund të shkaktojnë edhe probleme shëndetësore. Çfarë duhet pasur kujdes…

1 year ago